Stamina Helse AS

Vil du jobbe med salg for Norges ledende leverandør av bedriftshelsetjenester?

Salgskonsulent nysalg og booking

Stamina Helse AS er godt etablert som Norges ledende leverandør av bedriftshelsetjenester. Selskapet tilbyr godt HMS-arbeid for sunne og trygge arbeidsforhold til bedrifter over hele landet, og Staminas leveranser tar alltid utgangspunkt i deg som kunde. Dette fordi alle bedrifter har unike utfordringer, egne behov og mål og berøres av lovverket forskjellig. Stamina Helse har vekstambisjoner og søker nå salgskonsulenter og bookere med hovedansvar for å øke kundeporteføljen i SMB markedet.

Som salgskonsulent og booker i Stamina Helse vil du ha ansvaret for å etablere kontakt med nye kunder for å booke salgsmøter, samt også ha mulighet til å selge inn kurs og opplæring direkte. Salget skjer både gjennom tradisjonelle salgsaktiviteter og via interaktive kanaler. Selskapet benytter SuperOffice som arbeidsverktøy. Stillingen vil bli målt på omsetningsutvikling, tilslag og aktiviteter, og du vil rapportere til teamleder. 

Vi søker deg som har salgserfaring, og som trives med å jobbe med oppsøkende salg mot nye kunder. Videre er det avgjørende at du jobber godt både med telefon og PC som arbeidsverktøy. Som person er du ambisiøs, målrettet og relasjonsbyggende. Du kommuniserer godt skriftlig og muntlig, og du er strukturert og pålitelig. 

Vi tilbyr en spennende stilling med stort potensiale for utvikling. Hos Stamina Helse AS brenner man for systematisk HMS-arbeid som skaper overskudd for mennesker og virksomheter - sånn er det med den saken! I Stamina Helse har  du et meget godt kollegialt miljø og gode rammebetingelser for å lykkes. Stamina tar vare på sine ansatte - her trives folk på jobb. Rett kandidat tilbys en god fastlønn, en triggende provisjonsmodell og svært gode personalordninger. Stamina gir grundig produkt- og salgsopplæring, og man får tett oppfølging av erfarne ledere.  

 

Del på:

Fylke:

  • Telemark
  • Vestfold

Jobbtype:

Fast

Heltid/Deltid:

Heltid

Arbeidstid:

Dag

Søknadsfrist:

30.09.2019

Tiltredelse:

01.10.2019

Arbeidssted:

Larvik

Kontaktpersoner:

Adresse:

0000