Avonova

Avonova søker selger til storkundesegmentet

Storkundeselger

 

Er du en resultatorientert selger med et brennende ønske om å lykkes? Har du erfaring med å håndtere store kunder og en lidenskap for å levere førsteklasses service? Da kan du være den rette personen for stillingen som Storkundeselger hos Avonova Norge!

 Om Avonova Norge:

Avonova er Nordens største bedriftshelsetjeneste (BHT). Med kontorer i 130 byer i Norge og Sverige er vi der våre kunder er, og med et klart samfunnsoppdrag utgjør vi en reell forskjell for tusenvis av arbeidstakere hver dag. Med ledende ekspertise innen arbeidsmedisin, sykefravær og fysisk og psykososialt arbeidsmiljø vil du bli en del av et bunnsolid fagmiljø med mer enn 1300 dyktige og hyggelige kolleger i Norge og Sverige. Sammen med oss vil du være med å utvikle våre tjenester videre, slik at vi kan møte morgendagens utfordringer og bidra til å skape bedre arbeidsplasser.   

 

I rollen som storkundeselger vil du ha salgsansvar mot store bedrifter, og du vil være en nøkkelperson i vårt samarbeid med kundene. Vi kan love deg varierte, interessante og utfordrende arbeidsoppgaver. Ditt arbeidssted vil i hovedsak være ute hos potensielle kunder, og noe oppmøte hos salgsavdelingen i Larvik må påberegnes. Stillingen vil ikke ha fast kontorplass, og hjemmekontor er mulig. Vil man ta en kopp kaffe eller spise lunsj med kollegaer tilbyr vi drop-in på Ullevål eller i Larvik.

 

Hos oss blir du en del av en virksomhet som preges av verdiene Glød, Samhold og Profesjonalitet og rundt deg finner du engasjerte, dyktige og magiske kollegaer. Vi liker å konkurrere og utfordre hverandre, men er samtidig opptatt av å støtte og vise omtanke for hverandre. Her får du gode muligheter til å vokse og utvikles i bedriften.

 

Stillingens ansvar:

Som Storkundeselger hos Avonova Norge vil du være ansvarlig for å håndtere salgsprosessen fra start til slutt innen storkundesegmentet. Dette innebærer å identifisere potensielle kunder, drive prospektering, gjennomføre salgsmøter, forhandle kontrakter og sikre høy kundetilfredshet gjennom hele prosessen.

 

Kvalifikasjoner:

  • Erfaring med salg, gjerne innen B2B-segmentet
  • Sterke forhandlings- og kommunikasjonsevner
  • Evne til å arbeide selvstendig og ta initiativ
  • God forståelse for salgsprosesser og et ønske om å oppnå gode resultater
  • Evne til å bygge og vedlikeholde sterke kunderelasjoner
  • Førerkort og tilgang på bil under prøvetid

 

Vi Tilbyr:

  • Konkurransedyktig fastlønn i tillegg til en meget god provisjonsmodell
  • Et dynamisk og godt arbeidsmiljø
  • Mulighet for personlig og faglig utvikling gjennom kurs og opplæring
  • Firmabil etter endt prøvetid
  • Attraktive ansattgoder som for eksempel: Trening i arbeidstiden, videolege mm.
  • Gode pensjon- og forsikringsordninger

 

Dersom du er en engasjert og målrettet selger som ønsker å være en del av et vinnerlag og bidra til vår suksess, så oppfordrer vi deg til å søke på stillingen som Storkundeselger hos oss!

Del på:

Fylke:

  • Vestfold

Jobbtype:

Fast

Heltid/Deltid:

Heltid

Arbeidstid:

Dag

Søknadsfrist:

09.05.2024

Tiltredelse:

Snarest

Arbeidssted:

Østlandet

Kontaktpersoner:

Marius Karlsen

mob: +47 97726208

Adresse:

Fritzøe Brygge 1 3264 Larvik