Avonova ARR

Veileder/fysioterapeut

Vi ser etter en ny veileder/fysioterapeut i 100 % vikariat i vårt team i Ski. 

I arbeidsrettet rehabilitering jobber vi med mennesker som av ulike grunner står utenfor arbeidslivet, er i fare for å falle ut av arbeidslivet eller ikke klarer å komme inn i arbeidslivet på egenhånd.

Vårt tverrfaglige team består av karriereveiledere, kostholdsveileder, kognitive terapeuter og fysioterapeuter. Vi jobber tett sammen for å motivere og hjelpe mennesker til å finne gode løsninger i arbeidslivet med den helsen de har samtidig som vi bidrar til bedring av helsen gjennom rehabilitering. Vi jobber med motivasjon og mestringsaktiviteter, lager individuelle treningsprogram, bidrar til at de kommer seg ut i arbeidsutprøving, med tilbakeføring til arbeid, veiledning i livsstil, kartlegging av fysisk og psykisk helse, arbeidsplassvurderinger og gruppetimer. 

Som veileder i arbeidsrettet rehabilitering vil du ha hovedansvar for et visst antall deltakere, samt bidra i andre deltakers prosesser gjennom de ulike aktivitetene tiltaket byr på.

 

Vikariatet vil være gjeldende fra 01.08.2024 til 15.05.2025 med mulighet for forlengelse.

Avonova Helse har inngått en anbudskontrakt med NAV som er gjeldende til juni 2026.

Om du ønsker å jobbe i et meget motivert tverrfaglig team med et godt arbeidsmiljø for å bidra i andre menneskers utviklingsprosess, kan du være den riktige kandidaten for oss.

 

Vi ønsker deg som har:

-          Minimum tre års utdanning fra universitet eller høgskole. Ønskelig med fysioterapiutdannelse eller en med annen relevant utdannelse innen helse.

-          Arbeidslivskompetanse: Kompetanse innen arbeidslivets virkemåte, Arbeidsmarkeds- og yrkeskompetanse, erfaring fra samarbeid med arbeidsgivere, NAV, kompetanse på tilrettelegging i arbeidssituasjoner for personer med helseutfordringer

-          Helserettet kompetanse: Erfaring med opptrening, kompetanse innen trening/funksjonsfremmende trening, helsepersonell med medisinskfaglig rehabiliteringskompetanse, kompetanse innen kognitiv tilnærming

-          Veiledningskompetanse: Kompetanse innen mestrings- og motivasjonsteknikker, kompetanse innen veiledning, kompetanse innen livsstilsveiledning og er kjent med kommunikasjonsteknikken "motiverende intervju".

-          Førerkort klasse B

-          Godt skriftlig og muntlig norsk språk

-          Uredd innstilling med åpenhet, energi og er løsningsorientert! 

-          Øye for et godt samarbeid med kollegaer, men samtidig mestre selvstendig arbeid på en god måte

 

 

Vi kan tilby:

- Et godt arbeidsmiljø

- Sentralt- liggende lokaler

- Eget cellekontor

- Energifylte og inkluderende kollegaer  

- Varierende, utfordrende og spennende arbeidsoppgaver

 Vi vil gjennomføre intervjuene og ansettelsen fortløpende.

Del på:

Fylke:

  • Akershus

Jobbtype:

Vikariat

Heltid/Deltid:

Heltid

Arbeidstid:

Dag

Søknadsfrist:

08.06.2024

Tiltredelse:

01.08.24

Arbeidssted:

Ski

Kontaktpersoner:

Stine Liebermann Åsheim

tlf: 91345227

mob: +47 91345227

Adresse:

0000